torstai 24. elokuuta 2017

Lumene vs. W7

Nestemäinen highlighter ei ole mielestäni yhtä ihanaa kuin puuterimainen, koska nestemäinen pitäisi aina muistaa laittaa puuterin alle (harvoin muistan) eikä sillä saa mielestäni yhtä voimakasta lopputulosta kuin puuterimaisella. Olen viime aikoina kuitenkin lämmennyt nestemäiselle korostukselle hieman enemmän ja vertailussa on suosikkiduoni tältä saralta!


Lumene Instant Illuminizer on varmasti monille tuttu ja täytyy myöntää että kun näin tuotteen ensimmäisen kerran niin ajattelin että tuo on pakko saada!Tuote on pakattu yleellisen näköiseen lasiseen pipettipulloon, mutta se on silti mielestäni hinnoiteltu hieman yläkanttiin, koska se maksaa lähes 30 euroa! Tämä ei ole mikään erityisen voimakas highlighter, vaan sopii enemmänkin luonnollisesta lopputuloksesta pitävälle. Joskus käytän kasvoilla ainoastaan tätä; en laita meikkivoidetta tai mitään, vaan töpöttelen tätä hieman poskipäille. Tuote on niin riittoisa etten usko käyttäväni sitä koskaan loppuun vaikka läträänkin sillä ehkä jopa tarpeettoman paljon.


Vasemmalla Lumene, oikealla W7

W7 Night Glow on pakkaukseltaan selkeästi Beneftitin kopio, ja näyttää vähän kynsilakkapullolta! Tuote levitetään kasvoille pienellä sudilla, joka on oikeastaan melko hauska, mutta tietysti vähän epähygieeninen. Tuote on väriltään melko samankaltainen Lumenen kanssa, mutta koostumus on tässä hieman paksumpi, eikä ole yhtä sileä kuin Lumenessa. Koska kumpikaan ei ole kovin vahva highlighter, olen myös sekoitellut näitä meikkivoiteeseen enkä ole näyttänyt ihan kiiltomadolta, vaan hehku on maltillista. W7: n hinta on erittäin edullinen ja ostaisinkin sen ennemmin kuin Lumenen vastaavan, koska oikeastaan lopputulos on todella samankaltainen molemmissa.

Olenkin nyt harkinnut muutaman muun nestemäisen korostustuotteen ostoa, ja varsinkin Cover FX:n Custom Enhancer Dropsit kiinnostaisivat kovasti, joten luultavasti päädyn jonkun sävyn tilailemaan! :D

2 kommenttia:

  1. Kiva vertilu ja tosi kiva tietää tuosta Lumenen tuotteesta, kun olen miettinyt paljon sen ostoa mutta hinta on aika suolainen mielestäni. Mistä noita W7 tuotteita saa, oli minulle täysin uusi tuttavuus?
    https://juuliaida.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suomalaisista nettikaupoista ainakin pretty.fi ja Cocopanda myy W7-tuotteita :)

      Poista